2106006421 16ο χλμ. Λεωφ. Σπάτων και Κοτζιά, Παλλήνη vafeskoutroumanis@gmail.com

Κουτρουμάνης  Χριστόφορος
Φανοβαφές


Η επιχείρηση FANOVAFES KOUTROUMANIS, μετρά παρουσία δεκαετιών στον δύσκολο και εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της φανοβαφής οχημάτων, αλλά και των φανοποιητικών εργασιών.
Η πολυετής εμπειρία του ιδιοκτήτη, κυρίου Κουτρουμάνη Χριστόφορου και του εξωτερικού συνεργάτη Ζάμπουρα Στέργιο, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που τους διακρίνει, σε συνδυασμό με την αγάπη για την δουλειά τους, αποτελούν εγγύηση για ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην Αγία Παρασκευή, η επιχείρηση αναλαμβάνει φανοβαφές αυτοκινήτων παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού, μικροεπισκευές, τοπικές βαφές, γυάλισμα, κέρωμα, και πλήθος άλλων εργασιών.
Χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φούρνο βαφής υψηλών προδιαγραφών, με συνέπεια και προσεκτική επιλογή χρωμάτων, των καλύτερων και πιο αξιόπιστων εταιρειών της αγοράς, παρέχονται άριστες υπηρεσίες εξαφανίζοντας από το όχημα και την μικρότερη γρατζουνιά.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών, η επιχείρηση αναλαμβάνει, δωρεάν το σύνολο των χρονοβόρων και ενοχλητικών διεκπεραιώσεων, με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, εξοικονομώντας στους κατόχους των οχημάτων, χρόνο και χρήματα.

FANOVAFES KOUTROUMANIS
Υψηλού επιπέδου, επαγγελματικά αποτελέσματα, άψογη εξυπηρέτηση , ασυναγώνιστες τιμές!!


για περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας..